Platform

Support for UP mini. To report a bug, post with a title [BUG REPORT]. To request a feature, post with a title [FEATURE REQUEST]
Post Reply
SeeJaysPlace
Posts: 10
Joined: Thu Apr 02, 2015 1:22 am

Platform

Post by SeeJaysPlace » Thu Apr 02, 2015 8:09 pm

I ordered my UP Mini on Monday, and got it Wednesday, I was super exited to get it i saved up for it..

So, I got it all setup and installed and no problems there,
installed the newest software with out a hitch..

Now, I can do a simple 1/2 square cube just fine
I can even do a 1/2 square cube about 2 inch tall with out a problem..

But when i do alot of little items i get lifting ALOT
and i tryied to make a hedgehog house like a iglu, and it was about 212 layers
and it got to layer 111 and stoped and lowerd the bed all the way to the bottom and just stoped running

So last night i thought i would make something for the wife just to test a box and i got great results for some odd reason!
it took 3 hours and 20 min .. the top is missing cause i wanted to show people what the inside looked like so i stoped it 20 min before the end!
Attachments
11106513_10153394033042454_1808289511_n.jpg
this is the iglu that didn't work
11106513_10153394033042454_1808289511_n.jpg (45.57 KiB) Viewed 3530 times
11096431_754470174666489_1100618730040506559_n.jpg
11096431_754470174666489_1100618730040506559_n.jpg (61.71 KiB) Viewed 3530 times
11127201_754470114666495_2336414304802896264_n.jpg
11127201_754470114666495_2336414304802896264_n.jpg (63.66 KiB) Viewed 3530 times

Post Reply