Page 1 of 1

UP Mini 2 ES G-Code

Posted: Fri Dec 07, 2018 6:29 am
by Atticus
Hi There,

Is the UP mini 2 ES compatible with G-Code because i have followed the up studio G-Code tutorial and when i send my G-code which was created in simplify3D to my UP Mini 2 ES a prompt appears on the touch screen saying "please restart the printer". Am i doing something wrong? Is it my machine?

Thank you,
Atticus

Re: UP Mini 2 ES G-Code

Posted: Mon Dec 17, 2018 5:31 pm
by orrinade
Hi Atticus,

Same problem here,

Cheers
Oz

Re: UP Mini 2 ES G-Code

Posted: Mon Jun 10, 2019 9:57 am
by Phoenix84
Push up this question.

Any news?

Re: UP Mini 2 ES G-Code

Posted: Sat Jul 27, 2019 6:13 pm
by 3DWP
Tiertime doesn't care! Gcode isn't on their to do list anymore it appears. They promised this a couple of times but they don't deliver :cry: