up studyo kullanan varmı

UP User Group in Turkey.
Post Reply
ta1dr
Posts:2
Joined:Fri Jun 19, 2015 10:33 am
up studyo kullanan varmı

Post by ta1dr » Wed Sep 13, 2017 7:14 pm

Selamlar
Up printer için up studyo programını kullanan varmı ? parçayı raft dan sökemiyorum adeta raft ile parca kaynaşmış gibi defalarca table kalibrasyonu yaptım nozzle yüksekliğini ayarladım ama sonuç sıfır

up software 2.18 de böyle bir sorun yaşamıyorum

Oral
Posts:23
Joined:Sat Nov 10, 2012 6:45 pm
Location:Turkey

Re: up studyo kullanan varmı

Post by Oral » Mon Sep 25, 2017 8:29 pm

Merhabalar,

Hangi model Up! kullanıyorsunuz ?

ta1dr
Posts:2
Joined:Fri Jun 19, 2015 10:33 am

Re: up studyo kullanan varmı

Post by ta1dr » Wed Nov 01, 2017 3:22 pm

selam
UP plus 2 kullanıyorum.

Tosun
Posts:2
Joined:Tue Jan 05, 2016 8:55 am

Re: up studyo kullanan varmı

Post by Tosun » Tue Feb 13, 2018 9:22 am

Merhabalar,

Geç yanıt için kusura bakmayın. Sanırım sorununuzu çözdünüz ama yine de yazayım;
Up Studio'da "easy to peel" seçeneğini seçin.
Adsız.png
Adsız.png (126.88KiB)Viewed 8891 times

Post Reply