Page 1 of 1

User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Posted: Mon Nov 28, 2016 3:08 am
by mrt
Cannot login with existing user login with New UP Studio Version 1.4.1.3

Attempting to login states incorrect user or password

If Version 1.4.1.3 is uninstalled and Older version 1.2.1.6 is installed the same user login and password works perfectly.

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Posted: Mon Nov 28, 2016 3:25 am
by Witawat
i work it on version 1.4.1.3, but i wifi connect not work many loss

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Posted: Tue Nov 29, 2016 6:03 am
by Tiertime-Roman
Our team should fix the bug in the current version, could you please try to download and install again?

In addition, please also provide the system error report once the issue occur, I will also turn it to the team as the their reference.

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Posted: Tue Nov 29, 2016 9:07 am
by mrt
Hi Roman

Are you saying this has already been fixed in the current version.

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Posted: Fri Dec 02, 2016 8:12 am
by Tiertime-Roman
Hi! New version of UP Studio has been released, could you please confirm if the issue still exist in v1.4.2.1?
mrt wrote:Hi Roman

Are you saying this has already been fixed in the current version.

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Posted: Sat Dec 03, 2016 9:11 am
by mrt
Hi Roman

The problem is still the same with V 1.4.2.1

Error is "Email or Username Error

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Posted: Mon Dec 05, 2016 6:24 am
by Tiertime-Roman
Could you please send your email account info to zhangyh@tiertime.net? I will let the team to check the status about the account.
mrt wrote:Hi Roman

The problem is still the same with V 1.4.2.1

Error is "Email or Username Error

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Posted: Mon Dec 05, 2016 6:33 am
by Tiertime-Roman
Could you please send your email account info to zhangyh@tiertime.net? I will let the team to check the status about the account.
mrt wrote:Hi Roman

The problem is still the same with V 1.4.2.1

Error is "Email or Username Error

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Posted: Tue Dec 13, 2016 10:03 am
by mrt
We solved this last night

When Creating your UP3D Account they let you use symbols like # $ etc. However when you try to use UP Studio Versions later than 1.2.1.6 UP Studio will not login. UP Studio cannot recognise Symbols.