User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Support for UP Software. To report a bug, post with a title [BUG REPORT]. To request a feature, post with a title [FEATURE REQUEST]
Post Reply
mrt
Posts: 48
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:51 am
Location: Adelaide Australia
Contact:

User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Post by mrt » Mon Nov 28, 2016 3:08 am

Cannot login with existing user login with New UP Studio Version 1.4.1.3

Attempting to login states incorrect user or password

If Version 1.4.1.3 is uninstalled and Older version 1.2.1.6 is installed the same user login and password works perfectly.
Michael
3D Printing Solutions
www.3dprintingsolutions.com.au

Witawat
Posts: 4
Joined: Tue Oct 18, 2016 3:22 am

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Post by Witawat » Mon Nov 28, 2016 3:25 am

i work it on version 1.4.1.3, but i wifi connect not work many loss

Tiertime-Roman
Posts: 22
Joined: Tue Oct 23, 2012 9:00 am

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Post by Tiertime-Roman » Tue Nov 29, 2016 6:03 am

Our team should fix the bug in the current version, could you please try to download and install again?

In addition, please also provide the system error report once the issue occur, I will also turn it to the team as the their reference.

mrt
Posts: 48
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:51 am
Location: Adelaide Australia
Contact:

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Post by mrt » Tue Nov 29, 2016 9:07 am

Hi Roman

Are you saying this has already been fixed in the current version.
Michael
3D Printing Solutions
www.3dprintingsolutions.com.au

Tiertime-Roman
Posts: 22
Joined: Tue Oct 23, 2012 9:00 am

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Post by Tiertime-Roman » Fri Dec 02, 2016 8:12 am

Hi! New version of UP Studio has been released, could you please confirm if the issue still exist in v1.4.2.1?
mrt wrote:Hi Roman

Are you saying this has already been fixed in the current version.

mrt
Posts: 48
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:51 am
Location: Adelaide Australia
Contact:

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Post by mrt » Sat Dec 03, 2016 9:11 am

Hi Roman

The problem is still the same with V 1.4.2.1

Error is "Email or Username Error
Michael
3D Printing Solutions
www.3dprintingsolutions.com.au

Tiertime-Roman
Posts: 22
Joined: Tue Oct 23, 2012 9:00 am

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Post by Tiertime-Roman » Mon Dec 05, 2016 6:24 am

Could you please send your email account info to zhangyh@tiertime.net? I will let the team to check the status about the account.
mrt wrote:Hi Roman

The problem is still the same with V 1.4.2.1

Error is "Email or Username Error

Tiertime-Roman
Posts: 22
Joined: Tue Oct 23, 2012 9:00 am

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Post by Tiertime-Roman » Mon Dec 05, 2016 6:33 am

Could you please send your email account info to zhangyh@tiertime.net? I will let the team to check the status about the account.
mrt wrote:Hi Roman

The problem is still the same with V 1.4.2.1

Error is "Email or Username Error

mrt
Posts: 48
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:51 am
Location: Adelaide Australia
Contact:

Re: User Login does not work with New Version 1.4.1.3

Post by mrt » Tue Dec 13, 2016 10:03 am

We solved this last night

When Creating your UP3D Account they let you use symbols like # $ etc. However when you try to use UP Studio Versions later than 1.2.1.6 UP Studio will not login. UP Studio cannot recognise Symbols.
Michael
3D Printing Solutions
www.3dprintingsolutions.com.au

Post Reply