BUG REPORT: Infill in UpStudio Mac 1.2.3

Support for UP Software. To report a bug, post with a title [BUG REPORT]. To request a feature, post with a title [FEATURE REQUEST]
Post Reply
pleppik
Posts: 336
Joined: Sun Dec 11, 2011 2:14 pm

BUG REPORT: Infill in UpStudio Mac 1.2.3

Post by pleppik » Wed Sep 07, 2016 12:46 am

The infill settings in UpStudio for Mac version 1.2.3 appear to have broken. All the infill settings except hollow and open-top give the same infill as the highest infill setting.

This can be reproduced by loading a model and using "Preview" to see the calculated time and material for the model at different infill settings.

User avatar
sn00ze
Posts: 29
Joined: Tue Jun 21, 2016 12:50 am
Contact:

Re: BUG REPORT: Infill in UpStudio Mac 1.2.3

Post by sn00ze » Wed Sep 14, 2016 3:26 am

Can confirm I'm getting the same behaviour.
UpStudio version 1.2.3 (48) - always highest infill setting, regardless of what infill selected.

User avatar
sn00ze
Posts: 29
Joined: Tue Jun 21, 2016 12:50 am
Contact:

Re: BUG REPORT: Infill in UpStudio Mac 1.2.3

Post by sn00ze » Wed Sep 14, 2016 11:18 pm

I am also getting this Bug on Upstudio Mac 1.2.3

jonusx
Posts: 9
Joined: Sun May 15, 2016 8:11 pm

Re: BUG REPORT: Infill in UpStudio Mac 1.2.3

Post by jonusx » Wed Sep 21, 2016 4:44 pm

I am also seeing this.

Post Reply